BILDER

BILDER

Vem är jag? Hur ser salongen ut? Vilka produkter finns på hyllorna?

Fler bilder kommer hela tiden i bildspelet till höger.ETT URVAL AV VÅRA PRODUKTER

 

HÅROLOGI

Hårologi betyder lären om håret. Med kunskap har vi möjlighet att påverka hårets och hudens naturliga funktioner

 

Ett sunt hår er ett vackert hår. De flesta av Hårologis vårdande produkter verkar på djupet. där hårstråets livsviktiga struktur (cortex) finns. Samtidigt uppnås en välbalanserad hårbotten utan negativ påverkan på håret. Det centrala i Hårologi konceptet är den holistiska och individuella synen på människor. Denna insikt möjliggör förståelsen av sambandet mellan hår, hud och näring.

Det är därfor kominationen av kosttillskott och individuellt anpassade produkter är essentiellt i vår strävan efter vackert hår.

 

Hårologi hårprodukter och hudvårdsprodukter samt näringstillägg är baserade på de bästa råvarorna från naturens egna källor. Alla hårologi hårprodukter är tillverkade i Sverige av högkvalitativa råvaror med största möjliga hänsyn till miljön. Såväl innehåll som förpackningar är biologiskt nedbrytbara.

ECRU NEW YORK

ECRU New York skapar frisyrer utifrån trenderna och stilarna hos dagens ledande modedesignerns och ser till kundernas allra högsta krav.


När ECRU New York utvecklades skulle det inte efterlikna något som redan fanns på marknaden utan de ville skapa produkter som överträffade allt annat, så de kombinerade hudvårdsingredienser av högsta kvalitet och kosmetiska ingredienser vilket ger maximal effekt i professionell hårvård.MILKSHAKE

Milkshake silver shine, ett silverschampo som skyddar mot att färgen bleknar om du tvättar håret ofta samt mot övrigt slitage. En ny fantastisk produkt

INFORMATION

Salongen är centralt belägen i Västerås nära

centrum, mittemot Fryxelska skolan.

Parkering finns i Park Parkeringshus eller på sidogator intill salongen

SALONG HÅRVÄXT

Stora Gatan 78 D

724 60 Västerås

Telefon - 021 13 63 85

Email - kristina@salongharvaxt.se

ÖPPETTIDER

Tisdag - Torsdag  09.00  - 18.00

Fredag  09.00  - 17.00

Ibland tidigare och ibland senare, ibland andra tider. Välkommen!