OM OSS

OM SALONG HÅRVÄXT

Salongen har funnits sedan 2005 och startades av Kristina Nyström.  Den ligger centralt i Västerås, på Stora Gatan 78, nära centrum och station. Vi som arbetar på salongen heter Kristina Nyström och Eva Eriksson .


VÅR VISION

För oss är det viktigast att sätta dig som kund i centrum. Du ska känna dig välkommen och bli bemött på ett proffessionellt sätt av en god lyssnare, som kan förstå just din önskan. Vi vill att alla som besöker oss ska få en unik upplevelse! Är du nöjd, då har vi lyckats. Det är vår vision och vi gör allt för att leva upp till den! Vi tar tacksamt emot era synpunkter efter ert besök hos oss!


Kristina Nyström

Jag är en aktiv person som trivs ute i naturen, och har ett stort intresse för växter.  På sommaren vandrar jag gärna och på vintern åker jag skidor när tillfälle ges.


Eva Eriksson

Fårägande frisör från kärrbo. Varit i yrket i över 30 år och tycker fortfarande det är lika kul. Tycker om att färga hår och att det är roligt med uppsättningar. Det är viktigt för mig i mitt yrke att utgå från kundens behov och personlighet


ARBETE

Önskar du arbeta med 2 glada och proffsiga frisörer, kontakta Kristina på E-mail.

Kristina

Eva

Salong Hårväxt


INFORMATION

Salongen är centralt belägen i Västerås nära

centrum, mittemot Fryxelska skolan.

Parkering finns i Park Parkeringshus eller på sidogator intill salongen

SALONG HÅRVÄXT

Stora Gatan 78 D

724 60 Västerås

Telefon - 021 13 63 85

Email - kristina@salongharvaxt.se

ÖPPETTIDER

Tisdag - Torsdag  09.00  - 18.00

Fredag  09.00  - 17.00

Ibland tidigare och ibland senare, ibland andra tider. Välkommen!